Skriver som ursakt for att inte borja plugga kemi.

Vilken usel uppdatering. SORRY.
Kan dock inte riktigt komma pa nagot speciellt som har hant... allt ar liksom mest sinnesmassigt (ar det ett ord?). Det ar liksom bara installningar till olika saker och relationer som andras fran dag till dag. Hur ska man forklara det pa en blogg liksom? MEN. Jag kan i alla fall meddela er alla om foljande vecka... fredag ar namligen sista dagen av skolan innan vi HAR LOV I EN VECKA :) Gissa varfor?
cfhg
Thanksgiving! HA! Tror jag har hittat den mest meningslosa holiday-grejen... vilket annat land forutom USA hittar pa en helg bara for att ata? Men men. Atminstone uppskattar jag att inte ha skola VALDIGT mycket.

:)

:)
Om ni bara visste hur underbara host brothers jag har :) :) :)
Allt kanns bara allmant bra just nu :) :)

Ppl

Har haft en konstig vecka.
Folk i det har landet, eller kanske e de bara Bunkie High, men dom snackar sa javla mycket skit. Maste snacka om o lagga sig i andras javla liv hela tiden. Sager man nagot till nagon vet hela skolan om det dagen efter, o jag skojar inte ens.
Till exempel. Det var jattekul nar jag och Shelby satt i bilen och hon fragade mig om det var nagot mellan mig och Levi. Levi being hennes ex som gjorde slut med henne typ tva dagar innan hon stallde den fragan. Eh, ja. Sa bra kompis e jag. Tydligen hade hon "hort det fran folk i skolan"
Om manniskor bara kunde skaffa ett eget javla liv. Sa ar det val vart man an gar antar jag, o det ar val nanting man bara far ta. Men vafan tror folk egentligen? Hur javla dum far man va liksom.
Jaja. Annat an en massa javla skitsnack har det val inte hant sa mycket sen sist jag skrev. Och jag vet att jag lovade bilder, men jag kan verkligen inte hitta sladden. Sa det kommer nar det kommer.
Puss

halloweeeeeen

Eftersom jag inte kan hitta min sladd just nu sa far ni bara det har sa lange:
usch man ser verkligen att jag har blivit tjock. usch uschuschusch
hgdft
jfjfx

ingen rubrik

Grrr jag onskar verkligen att jag kunde hitta sladden till min kamera..... har haft en av de basta helgerna sen jag kom hit. Pa ett vis vare ocksa en av de varsta (fraga mig inte hur det gar till), men allt som allt vare nog den basta.
Nu nar jag tanker efter var det nog hela veckan... gaaah jag maste fa prata med er alla dar hemma typ NU. Har sa mycket att saagaaaaaaa. usch. Nu ska jag sova o imorgon ser jag till att hitta den javla sladden sa ni kan ha nagon form av uppfattning om hur min helg var.

RSS 2.0