GOD JUL!

Eller nja........

Igar nar det var sjalvaste julafton, ja da hande ingenting. Julafton har ar precis samma sak som den 23 ar for oss. Alla jobbade, stadade och forberedde bara.

Idag blev man da vackt tidigt for att oppna paket, vilket forstorde hela upplevelsen eftersom man fortfarande egentligen sov nar man oppnade dom. Men jag fick fina presenter i alla fall. Klader, en sjal, harfon plus lite annat smatt o gott. Men sen lagade dom middag och alla skulle komma hit och ata - bara det att Mr Arts mamma e galen och borjade skrika o saga sa javla mycket skit sa man ville skjuta ett hal i huvet pa karringen. Orkar inte ens forklara for det ar en laaaang historia. Men i alla fall, nu sitter jag och leker med Blakes julklapp- THE SIMS 3!!!! yaay

Fast jag saknar sverige jattemycket just nu. Masssssor. Hoppas ni har en bra jul i alla fall , alla ni dar hemma :)

Puss pa er

Nejmen hej pa dej.

Idag var mycket battre. Jag och Shelby akte till Alec igen. Verkar som det e de enda vi gor har just nu. Men i alla fall, julhandlade lite och sadar. Sen va hon tvungen att dra och jobba sa nu sitter jag har, har precis skypat med Nico och prtat med Thomas pa facebook. Mycket trevligt.
Och snart ska jag ivag till Anne och Gloria's och gora RIS A LA MALTA eller va de nu heter. YAAAAAAAAAAAAAAAAY. JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL

hej

Idag va typ varldens trakigaste dag. Vi gjorde absolut ingenting. There you go.

Alec

Igar akte jag, Levi, James och Raina till Alec, typ at varldens godaste mat och kollade runt lite bara. Sen sov jag hos Gloria och Anne, och Gloria korde bilen nar vi akte till subway for att ata middag. Det var skitkul nar hon skulle trycka ner bromsen och rakade trycka ner gaspedalen istallet. Ahum.

Idag var vi heeeeeeeeeeela dagen i Alec igen. Jag, Blake, Connor, Anne och Shelby. Haha och gissa vad jag kopte? 3 bocker. hihi. En om Eminem.... :):):), en som hette nanting om filmmaking!! Och en med en massa acting scenes. Jag kopte faktiskt lite annat ocksa. Plus att vi fikade pa ett cafe. Det var langesen....

Nu e jag skittrott och ska ga och sova. God natt.

sno

Jag saknar sno.

Julfilmer.

Nu har jag pratat med Talen. Som sa att jag borde prata med Cody. Okej. Nu nar jag har hort det fran Talen kanns det bra.

Idag hande det inte sa mycket. Gick till skolan, tog ett test, kom hem, kollade pa Elf, A christmas carol och Four chistmases. Akte till walmart med Blake, Gloria, Anne och Angelica, kollade runt, kom hem Och nu sitter jag har nyduschad och kollar pa vanner precis som vilken annan kvall som helst :)

OH! Och sa pratade jag med Linn pa skype :) Mycket mycket trevligt.

Hejda.

Ny strategi

Japp. Jag har fran och med nu en ny strategi for min blogg. Istallet for att endast skriva nar nanting speciellt har hant eller sa, sa tanker jag nu skriva varje dag (sa gott det gar) och bara informera er om vad jag gjort under dagen. kanske inte sa jatteintressant alltid, men da far ni i alla fall en liten overblick om hur min vardag ser ut....

Idag var jag i skolan fran 8-10, for att ta ett mid-term test. Det var i chemistry, men trots det tror jag faktiskt inte att jag fick F. Och det var sa skont att komma hem klockan 10, jag och blake hade huset for oss sjalva, at frukost och kollade pa vanner. Underbart.

Sen fick vi traffa Shelby's "nya kille". Han var mycket trevlig.

Sedan kollade jag och Blake pa Texas chainsaw massacre. Inte en bra ide. Men men, what you gonna do???

Och till sist har jag nu suttit och funderat pa hur jag ska formulera mig nar jag berattar for Talen om Cody. Jag behover verkligen prata med nan som verkligen kanner honom... se om han kanske vet vad som pagar i codys hjarna. I sure as hell can't figure it out.

Sa var det med det. Nu ska jag plugga till nasta mid-term (american history) och ga o prata med Talen. Wish me luck.

Thriller

Faaaan fan fan fan faaaaan!!! FAN att jag inte tog bilder idag!!
Med var theatre class, upptradde vi idag "thriller" dansen (ja, michael jackson) i the courtyard(gud, ibland undrar jag varfor jag inte bara skriver pa engelska). Men i alla fall. Det va fett kul. Vi satte pa massa smink o rivde sonder trojor och hade fake blood over oss, haret helt omrufsat och harsprayat....
Alla doljde det med en tjocktroja och luva over, vi gick ut till the courtyard och stallde oss pa olika platser. Sen nar musiken borjade tog vi av oss trojorna och jag, cody och clint borjade ga ut som zombies.... kort darefter kom resten medans shelby och blake bara gick fram till mitten och sag helt normala ut. Sen stog vi i en cirkel och sminkade dom, medans alla andra holl upp handerna bakom for att doja det. Och sen dansade vi :D de va jattekul faktiskt. Plus att vi fick pizza fran pizza hut till lunch. Det ar inte ofta det hander pa Bunkie High School.
Och juste, nar alla hade dansat klart bestamde sig saklart cody och clint for sig att lagga till lite extra. Kan inte ens forklara, men det var sjukt kul i alla fall. Yay.
Och EN sak till!! ALLDELES NYSS, nar jag gick ut i koket for att kolla nar Mr Art lagade mat, sa kom sverige upp pa nyheterna!!!? Om det dar sjalvbomb grejsimojsen. Det var lite kul (aven om de egentligen inte va kul att de hande...) Men anda.

natchitoches

dfghdxh

Har va vi ikvall. det va sjukt fint.

Jag vet inte vad som pagar just nu. Allting kanns bara konstigt. Det kanns inte alls som jul. For varmt, soligt och ingen sno heller. Jag har haft konstant magont i tre dagar, och sa fort jag ater minsta lilla kanns det som att jag inte kan andas. Man borjar bli hungrig liksom.

Shelby och Levi gjorde slut, eftersom han e helt javla dum i huvet. Som tur ar snackar hon med en annan kille nu. Hoppas Levi far hora om det.

Chen och katarina (tva utbytesstudenter) blev hemskickade for att dom kom hem aspackade en kvall.

Blake och Anne hade nastan nanting, tills Anne insag att hon fortfarande va kar i sitt ex. Sa nu mar Blake daligt och jag vet inte vad jag ska gora at saken. Det suger.

Cody...... herregud. Om killar typ kunde make up their minds lite ibland sa skulle det hjalpa javligt mycket.

Haha, jag och Talen har brakat massor pa sista tiden. Men jag alskar honom anda. Han kan bara va lite dum i huvet ibland. Han kommer over saker fort i alla fall, o det ar mest sma tjafs, sa allt e lungt.

Ms Theresa och Mr Art har bestamt sig for att prata med Levi o saga att han inte kan bo har langre. Herregud, han sa att han skulle stanna i ett par dagar, nu har det gatt over tva manader.

Nasta vecka ar sista veckan i skolan, sen blir det lov. Underbart. '

Sa..... det ar nog typ allt som hant pa sista tiden, om man tanker i stora varv (kan man saga sa?).

Underbart.

HA!
Jag och Anne har skaffat VARSTA planerna till pa lordag!!! Vi drar med ALLA till Walmart (I LOVE WALMART!!!!) och glider runt i typ evigheter - forst och framst for att kopa en scrapbook, framkalla massa bilder, kopa ECLIPSE dvdn, tomma CD skivor som vi kan fylla med underbar musik o lyssna pa nar vi aker bil (som man gor hela tiden) och skicka hem lite bilder pa dom ocksa till jul....... tycker vi var jattesmart.... och sa sist men inte minst kopa ljusslingor till vara rum :):):):) JUUULLLL!!!!!!!!! Men ocksa bara for att vi alskar walmart.
I alla fall. Sen aker vi hem o julpyntar vara rum PLUS klistrar in bilder i vara scrapbooks o skriver en massa om  dom...
OCH SEN PA KVALLEN HAR VI TWILIGHTMARATON O KOLLAR ALLA TWILIGHT FILMER :D:D:D:D:D:D:D
Btw, min dag idag: gick till skolan, borjade kolla manus till vara acting-duets, kom hem, skaffade en hundvalp, at pa Sonic, diskuterade mat o music med Mr. Art (som btw sa att jag borde kalla honom Artie... YES!), gjorde ingenting, ska nu kolla vanner o sova.
puppyyy

RSS 2.0