Every day.

Soooooo, what's for lunch today?
.........
Taco bell?
McDonalds?
Burger king?
Subway?
Sonic?
KFC?
Stupid fat american retards.

Underbar känsla

Ååååh haft en UNDEERBAR torsdag!!!! Jag vet inte ens riktigt varför, men shelby o blake kom precis hem från DC och har saknar dom massor, det var riktigt varmt och kändes som sommar igen (för även om det är MYCKET varmare här än i sverige så blir det ju forftarande kallt liksom), skolan va inte alls jobbig och clint kom hit o vi diskuterade hela detta livet-och-döden-skiten som spinner runt i mitt huvud 24/7, och... allt han så fick klumpen i magen att försvinna. Nu vet jag inte om det är permanent eller inte men vem bryr sig? För första gången sen innan sommaren 2010 har jag inte ångest för döden. Framsteg? I think so :):):):):):):)

Gomorron Sverige!! (godnatt Louisiana)

Hej på er kära stockholmare :)
Hemlängtan har börjat gå över - äntligen.
Dock har jag under tiden jag VARIT homesick lyckats planera en massa skoj om hur allt kommer va när jag kommer tillbaka till Sverige (zero of which will actually happen, most likely).
Åh, så min skola här nere är så underbar. När ens teaterlärare kallar en två-pers pjäs för "your monolouges" och ens civics lärare säger att "when demands go up, prices go down", då vet man att man håller på att få en fantastisk utbildning. Särskilt efter man har rättat till dom tre gånger och dom fortfarande håller fast vid deras påståenden. När sedan ens klasskamrater frågar vart England är på kartan över Europa, då vet man också att man utbildar sig med en bunt genier.
Som pricken över i:t är det också jätteskönt att äntligen få lära sig hur man räknar ut arean på en trekant och en fyrkant, eftersom jag aldrig har fått lära mig det förut. Särskilt när ens lärare tar 40 minuter på sig att gå igenom det och ens klasskamrater inte fattar det minsta.
OCH så är det väldigt skönt också att veta, att av alla amerikaner i klassrummet, är man själv som svensk den enda som vet att the headquarter för FN ligger i New York.
Så. Det var allt jag hade att säga för idag. Puss och kram, hejdå. Go out. The city is your oyster. Paint the town red. Fuck, get an education.

Asså.

vet ni vad som är FETT irriterande?? Här sitter man och kollar, dag ut och dag in, på sex and the city, och tillslut inser jag att - hallå? Dom äter pizza, dom äter kakor, dom äter choklad, dom äter mcdonalds, dom äter paj.... i mängder. HALLÅ!!!??? MAN SER INTE UT SÅ OM MAN ÄTER ALLT DET DÄR!!! usch.
New York city, shopping, fest, snygga killar, onyttigheter och snygga smala kroppar. Sex and the city är verkligen bara till för att få oss att må dåligt, huh??

Fredag

Gick till skolan idag vilket jag önskar att jag INTE hade gjort. För det första sög det bara allmänt, men on top of that kände jag mig ännu sjukare igår. Och människan jag egentligen gick för drog såklart efter 2nd hour trots att de var han som tvingade mig att gå -.-
Men, nu är jag hemma igen och sitter och tittar om och om och om...och om igen på videor från IEGS. Väntar på Talen, Anne, Gloria och Clint som ska komma hit snart. Hejdå

godnatt och sov så gott

Sjuk har man blivit då :( Det var ganska skönt att inte gå till skolan faktiskt, men nu när helgen kommer så vill man ju inte sitta instängd i huset. Som tur var fick jag lite besök senare i alla fall så det blev en ganska bra dag ändå :)

Nu ska jag gå och lägga mig och fundera ut om jag tänker gå till skolan imorgon eller inte.

Puss och kram

Jaha.

Okej.
Tror detta är den mest konstiga känslan jag har haft sen jag kom hit. Det är en så fruktansvärt lång historia och det finns inte en chans att någon skulle läsa till slut om jag skrev allt här.
Jag är lite irriterad. Jag var hos Cody med Cody och Clint. Huset som alltså ligger på samma tomt. Vi umgås bara, chillar och snackar. Så helt plötsligt svänger en polis in på tomten, alltså inte ända bak till codys hus utan till huset jag bor i. Han åker iväg efter ett tag, och två minuter senare kommer Mr Art 200 kilometer i timmen och parkerar på codys driveway. Tydligen letar polisen efter en grå bil som nyss åkte från bensinmacken utan att betala för sin bensin. Mr Art är.... rasande.... eftersom människan som gjorde detta var hans syster, aka. Codys morsa. Han pratar lite med Cody och sen stänger han dörren. Tyvärr kommer han tllbaka två sekunder senare, pekar på mig och säger "You. House. Now."
Jag var fett arg, nu bara mest besviken, för jag får nämligen inte gå dit mer. Tror hans exakta ord var "If I ever catch you in that house again, I'm gonna burn that house to the ground." Och han var inte arg på mig. Inte alls. Och efter att nu ha pratat med honom i över två timmar, så förstår jag. Dessa människor och deras familjer är FUCKED UP. Jag känner mig som om jag levde i en amerikansk dokusåpa med massa skit som bara inte händer i verkligheten.
Det suger sjukt hårt att jag inte kan gå dit längre, alla är liksom alltid där och umgås och jag skulle seriöst kunna börja gråta just nu... hade inte brytt mig så mycket förutom att killen jag råkar gilla är alltid där och är hans typ bästa kompis. Yaaaaaay så nu kan vi umgås här istället där ingen ens får stänga dörren eftersom det är så fruktansvärt hemskt när killar och tjerer umgås.
Oh my goooood. Jag vill bara vara hemma just nu. Det här är löjligt. Jag skulle så lätt bara kunna börja skrika just nu. Varför kan ingenting bara för en gångs skull va lite lätt??? När man äntligen har hittat en kille som man faktiskt gillar så måste nånting va i vägen.
Fyfan vad jag saknar sverige så in i helvete mycket. Normala människor, normalt beteende. Usch.

Liar Liar

Jag hatar verkligen att gå upp på morgonen här. Det är ännu värre än hemma i Sverige, för här KAN man inte stanna hemma eller missa första lektionen, och varje dag börjar klockan åtta med samma schema. USCHHH
Idag spenderade jag halva eftermiddagen med Clint, Cody, Greg o lite andra människor som jag definitivt behövde ljuga om... för i detta land är det nämligen mycket mycket farligt att umgås med ett gäng killar (?). Men men. Ingen skada skedd. Andra halvan spendera jag right here i min säng med min dator och Sex and The City.
Det var allt för idag. God natt nu ska jag sova i 5 timmar.
Btw påminnelse till mig själv att jag har lite att säga om ms theresa imorgon.

Men gud

Asså.
Läste precis igenom hela min blogg.... gud vad mycket jag svär??? Tror faktiskt inte jag svär lika mycket längre. man måste ju liksom va försiktig med det här. Inte som att jag inte svär alls men haha det var ju typ överdrivet. Var det så när jag pratade också???
Den som ränkar alla gånger jag skrev "fuck" eller "fucking" vinner ett fint pris.

Skola imorgon...

Usch. skola suger. verkligen.

Sverige ligger som i en liten box längst bak i huvudet som man kan öppna men försöker hålla stängd så mycket man kan. Jag har inte hemlängtan i dess riktiga mening längre men jag saknar ändå Sverige mer och mer för varje dag som går. Fast jag är ganska rädd för att komma hem också. Vad komplicerat allt detta blev. Jag visste ju att det skulle bli så men går inte riktigt att förstå förrän man har gått igenom det själv. Även OM jag hade ett val, så skulle det gå fel på nått håll. När jag är här saknar jag Sverige, och jag vet redan att när jag kommer tillbaka så kommer jag sakna det här ännu mer.
Men jag är ganska glad just nu ändå. Eller, är faktiskt väldigt lycklig.
Har spenderat senaste två kvällarna med en underbar kille (och lite andra människor), som BTW, för er som tittat på bilderna på facebook, vi har klippt håret på nu!!!! ASsöt!!! :):) Det e liksom lite typ messy, edward-cullen-type-of-hair nu. Fast kanske inte riktigt lika snyggt men liksom, vems är??? Önskar VERKLIGEN att min kamerasladd kunde dyka upp nu så ni kan se. Grr. I alla fall, shoppat massor för julklappsperngarna har jag gjort också. Känns mycket bra alltihop.
Älskar mina underbara fantastiska vänner här nere - shelby, anne, gloria, talen och blake mest då. Saknar mina andra underbara fantastiska vänner hemma i S också, men har insett att dom kommer faktiskt fortfarande finnas där när jag kommer hem igen.
Nu ska jag gå och sova och mentally prepare myself för helvetet imorgon. *stånk o stön*(HAHAHA e inte de typ de bästa uttrycket ni nånsin hört???)
SO LONG MATHAFACKASSSSSSS

Happy new year !!

Nu har jag min dator igen. kan skriva ÅÅÅ ÄÄÄÄ ÖÖÖÖÖ så mycket jag vill. yay.

Jaha. Imorgon måste jag gå till skolan igen.... börjar lite tidigare än alla er där hemma. Usch. Men i alla fall. en kort liten analys över det passerade året:

Våren var ganska fantastiskt om jag kommer ihåg rätt. Då tänker jag mest på IEG, allt kändes verkligen underbart där, och det var under andra terminen man hittade till rätta kan man väl säga. Och även om det har ändrats en massa så så är allting fortfarande likadant i mitt huvud, och så tänker jag låta det vara tills jag kommer hem igen.

Sommaren var den värsta tiden i mitt liv. Eftersom det bara är typ närmsta vännerna som läser här så vet ni förmodligen varför... men... sen kom jag hit och det har verkligen varit en upplevelse. Och även om jag haft det bra from time to time så hoppas jag verkligen att det här året ska bli bättre.

So far so good.... uhmmmmmmm vet inte riktigt vad jag borde säga och inte säga och hur mycket jag ska säga och hur jag ska säga..... hehe. Well, först och främst så bestamde jag mig for att försöka inte äta lika mycket onyttigt - det är egentligen inte ett nyårslöfte med det kändes ändå passande nu när det nya året kom. Än så länge har jag tackat nej till choklad, marshmallows, breadpudding, McD, sockerkaka.... ja.

och sen...... pallar inte cody längre. alls. jag blev typ galen. Så har bara försökt släppa honom. Och det funkade ganska bra. Om man säger så. Han gjorde mig bara frustrerad hela tiden. Så nu har jag träffat en gullig kille istället som verkar lite mindre komplicerad. Och jag vet inte vad jag känner riktigt eller hur det kommer bli, men det bästa är väl, att jag bryr mig inte just nu. Vi får se helt enkelt. Funkar det inte så funkar det inte. Funkar det så funkar det. Gud nu låter det som att jag bara försökte hitta nån ny för att sluta tänka på cody, men så var det inte. Tro mig, jag var INTE beredd på att detta skulle hända.
Så. det är allt ni får veta nu. Hehe. Bet that's gonna make you log on skype.

Bye biiitcheeeeeeeesssss

RSS 2.0