Eat Pray Love

Jag älskar filmer. Jag älskar när underbara skådisar som förtjänar det vinner oscars. Särskilt när det är, say, Natalie Portman.
I alla fall. Denna helg har varit ganska härlig. Sov hos Anne och Gloria's fredag, promenerade lite i värmen lördag och åkte till alec, åkte till alec idag igen och handlade lite underbara nya kläder och dagen TOPPADES med the academy awards och toooooonnsssss of junk!!!! Som ett hejdå liksom. från och med imorgon är det endast nyttigt. Typ.
OCH! Eat Pray Love..... underbar film. UNDERBAR. hejdå.

Hihihihih hejhejhej hihihihi

Ååååååååh det är den tiden på året (som kommer två ggr varje år(förmig)) då man börjar lyssna på låtarna man lyssnade på samma tid förra året, och så blir man helt jättelycklig! Kommer alltid när man börjar få sommarkänslor (ja, här var det +25 - +30 idag), och sen när det börjar bli dags för vinter och man börjar tänka på julen....
Mer än julen, så tror jag det jag är mest ledsen att jag missar i Sverige i år är den tiden när våren börjar komma och man får lyckorus i hela kroppen av att bara känna att sommaren är påväg! OBS! Jag klagar inte, här är det redan sommar och jag slipper frysa ihjäl o får skippa en hel vinter vilket inte e helt fel heller mohahahaha :D
I alla fall, nu ska jag sitta här o lyssna på dessa låtar och njuta av det faktum att jag är i AMERIKAT och det är inte du!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wohoooo academy awards SUNDAY!!!!!!!!!


Twentytwo dollarssss only...

aaaaaaaaaaaaaaa you gotta love america.

Fett smart

vet ni vad jag precis kom på?
Det är ju jättesmart att serien vänner heter just vänner!
Det blir ju supersmidigt när man säger "det bästa som finns i hela världen är vänner", för det är ju sant på båda sätt! Yay! (brist på saker att skriva om, unless you wanna know about my coughing, sneezing and wishes to die!)

nej.

aaaaaaaarrrghhhh har varit sjuk sen i torsdags nu och det har fortfarande inte blivit bättre. det är inte ens värt att inte vara i skolan. Uschhhhhh

blää

Nu har man blivit sjuk igen då... hög feber, hosta och täppt näsa. :(!
Värktabletterna gör så man inte avlider men fortfarande för trött för att göra något... resultat? Uttråkadhet.

Oh really???

Hahahahhaahahahaha Anne har verkligen fått nog av det här stället.

På powerpointen står all information vi behöver inför nästa test och som vi då bör kopiera. En slide visar "FDR was stricken with polio but regained his strength in his arms and legs"

Anne goes:

"Okay. Today, Ms Dickens encouraged us to cheat. Yesterday, I got bonuspoints for being in school when it was cold. Now I'm learning about a president's arms and legs??"

Hahahha hon e ju för skön.

 

Btw, en till sak. Samma lektion började på ett hyfsat intressant sätt. Alla har precis satt sig ner, och Coach Halle säger "Everybody get a book". Alla hämtar en bok och sätter sig ner igen. Coach Halle säger: "Now everybody put your book back". Alla är väldigt förvirrade men gör som han säger för det var tydligt att han inte skojade. Alla sätter sig ner igen. Coach Halle: "Alright, now eveybody go get a book". Och jag skojar inte. Detta FEM gånger om. Fram och tillbaka. När han äntligen var färdig med denna övning så vill han leka en till lek. "Aight, everybody stand up. Put your right hand on the back of the chair. Now take the chair out. And now push it back in. Take it out, puch it back in" Om och om och OM IGEN!!!!! Den här skolan är sjuk.


Happy valentine's day ...

Okej jag fick en efterfrågan av broder min att inte vara så lat och berätta mer om tältningen och vuxna som bitchar...
I lördags var jag, Gloria och Anne väldigt uttråkade. Så kom Gloria med den lysande idén att vi borde tälta. Vi bjöd in en bunt men det hela slutade med att de enda som tältade var jag, Clint, Gloria och Talen. Vi blev sedan mycket chockade när Ms Melinda (Gloria och Anne's värdmamma) tillät detta. Tyvvärr var det ganska kallt. Och de e de som e grejen med Louisiana. Ena dan behöver man tjocktröja, jacka och halsduk, nästa dag kan man gå runt i linne och shorts. Bokstavligt talat. Men hur som helst, även om vi nästan frös ihjäl så var det trevligt.
Men.... så kom jag hem nästa dag..... och Ms theresa uppskattade inte riktigt vår tältning allt för mycket. Mr Art gick runt och sa åt henne att hålla käften och let it go, men hon brydde sig inte så mycket. Hon sa till och med att "I'm going to call Ms melinda. I can't believe she let you do that". Fuck you, hade jag lust att säga. Men det sa jag inte. Istället sa jag ingenting, tills hon frågade "do you see where I'm coming from?" Och jag sa "No, but if that's the way it is then that's the way it is".
Tycker jag var ett mycket klyftigt svar. Det betyder både att jag kommer göra som hon säger, men också att jag tycket att hon är dum i huvudet.
Byebye, nu ska jag åka till alec och äta middag med clint -.- Jag hade nog föredragit att inte uppmärksamma dagen alls, men varför inte.

Jag är ganska dum, jag.

Jag insåg precis att jag kan sätta in mitt minneskort från kameran till datan. Jag behöver ingen sladd. Det var just smidigt av mig.... 2 och ett halvt år efter man har fårr datan liksom. Smooth.
Fast just nu är min dator seg så jag laddar upp lite bilder imorgon. Yay.

Jag vet aldrig vad jag ska skriva som rubrik.

 bkjb
Okay. Here's Clint Bordelon for you. Ganska gammalt foto, men här är han i alla fall. Just so you know.... Och för er som genast kommer logga in på facebook o kolla fler bilder, så är det ganska meningslöst för han ser inte ut som han gör på fb och han har inte ens långt hår som han har där. Men i alla fall, jag tänkte vänta egentligen och lägga upp lite nya bilder men har ju forfarande ingen kamerasladd.

Helgen

Rockabowling, tältning, vuxna som bitchar, donuts till frukost, njuta av solen i endast linne i februari..... Now that's Louisiana for you :)

Diary of an exchange student

If there would be anything - ANYTHING - that would make me regret doing this, it would be if I didn't still have all my friends waiting for me when I come home. Even if I do miss Sweden in general, my school, the city and my parents.... it and they will always be there. Man säger att vänner kommer och går.
Snälla, gå inte.

Artie said to Sanna...

Mr Art sa häromdan:
"Filmcritic.... that's what.. Anne, shouldn't she be a filmcritic? That would be like the perfect job for you"
Awesome. Där har vi de. Blir väl filmvetenskap after all då. Bara jag slipper plugga det i Sverige. Äh, kan väl fortsätta dromma om New York Film Academy tills den dagen jag måste betala. Finns ingen anledning att ge upp sina drömmar innan de ens kommit en nära nog att kunna krossas.
På tal om ironi och filmkritiker, läs:
http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=6400000000000005&conference=10400000000000020&posting=19500000001069312
Hysteriskt roligt.

OBS!

Och BTW, jag vet att tre dagar inte låter som så mycket men tro mig, saker och ting fungerar lite annorlunda här borta i lalaland.

Rally

Varje år åker några studenter från varje klass till en rally-competition, en tävling inom staten för high-school studenter. Alltså, 5 pers till engelska-rally, 5 till matte-rally osv osv...

Hur som helst. Ms Deanen som är vår drama lärare frågade mig i alla fall precis om jag ville åka för drama och om jag ville hjälpa henne välja ut några andra, sätta ihop en pjäs, och regissera den!!! YAY!! Ja, alltså, som alla säkert förstått så ligger det inte riktigt på samma nivå som på hemma i IEGS, men ändå. Det blir ju roligt i alla fall :)

Sen, change of subject, så har min hud blivit jättemysko. Typ i ansiktet. Asså det är ju inte som att jag har acne eller nått men det brukade se bättre ut om man säger så. Plus att jag har ont i huvudet typ 24/7. Jag undrar om detta kanske kan bero på alla onyttigheter och fet mat????????????????????????? Så stolt jag är över mig själv. Inget godis eller liknane och endast vatten i tre dagar nu. Yay me. So long....


The girl with the dragon tattoo

Maste ocksa erkanna faktiskt att det ar lite sorgligt att jag missar hela melodifestivalen i ar.... haha nanting jag aldrig trodde jag skulle saga.... men Linn paminde mig igar, och nar jag tanker efter sa var det faktiskt ganska trevligt att dissa alla latar varannan helg och kunna klaga pa dom sa fort dom kom pa radion sen och sa fort alla borjade sjunga pa dom. Fast mest kanske det ar bara att jag saknar att sitta dar pa grahundsvagen framfor TV:n med pappa, Linn och grabbarna grus lite da och da och kanna sig alldeles hemma :)
Men............ nu ska jag trots allt ha hela detta hus for mig sjalv i nagra timmar, titta lite VANNER och ata riktig akta amerikansk pizza med cheesecrust ;) mohahahahahhahaaaaaaaaaa nyttigt.
Forresten sag jag Man som hatan kvinnor haromdan. Men engelsk subtitle. Det visar sig att det inte bara ar svenskar som oversatter utlanska filmer helt fel.

Philosophy of the day

Det kanns som att tiden gar jattefort nu. Det ar redan februari. I Mars ar det Martigras, typ varldens storsta festival i New Orleans, Sen ar det april och nan gang da har vi pasklov. Sen ar det liksom maj, och hela den manaden kommer ju typ ga at till att packa planera och skicka hem all skit och sen ar det liksom byebye USA.
Jag maste borja skriva en lista pa saker jag maste kopa innan jag aker hem. Eller okej, snart i alla fall. Men det konstiga ar, att det kanns som att jag har varit har hur lange som helst, men det kanns inte som att jag har varit borta fran Sverige lange alls. Nar jag forestaller mig gaende pa gotgatan igen sa kanns det liksom inte konstigt alls..... Fast det kommer sakert vara det nar jag val kommer dit.
Konstigt att lamna ett helt liv bakom har anda.

Lördag.

Shoppade i Alec idag. Jag vet inte riktigt hur jag ska få hem allt till sverige sen. Det börjar bli ganska mycket. Oh well.

Jaha

Det där med att vara reasonable gick inte så bra för mig. Undrar hur jag ska förklara min trasiga telefon. Hm.

Slut på ord.

Hhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm........................
Jag börjar bli lite irriterad. Det här är ju löjligt. Alltså, allting känns allmänt bra och så nu, men när jag verkligen tänker efter så är dom här människorna faktiskt helt jävla pantade. Minst sagt. HerreGUD ...
Jag satt i mitt rum. Clint kom hit. Kom in i mitt rum. Sa: eeeh, yeah, we have to go upstairs... Vi gick upp. Ms theresa kom upp. Sa: What are yall doing up here? Vi sa: Um, watching friends...? why? Hon sa: No reason. Just wondering. Gick ner igen. Kom upp igen. Sa: Me and Artie have to go to bed now, so you have to go home, Clint. Han gick hem.
Kom hem från skolan igår. Hittade en lapp. Den sa: Everybody's at work. Shelby can come over but NO ONE else. Japp, med stora bokstäver. Vem tror ni hon egentligen menade?
Herregud vi är inte tolv. Get back to reality, SWEETIE. Grow up. No, like - really. Just fucking grow up.
Ingenting illa menat mamma, men om du nånsin sa att en kille inte fick va i mitt rum eller i huset när du inte va där skulle jag förmodligen skratta åt dig. Hellre skulle jag bo på gatan i protest än att gå med på det. Aldrig.
Ni vet när man är så arg att man vill slå sönder något och skrika högt? Men sen bara sitter som helt paralyserad och försöker att vara reasonable. Så känner jag mig just nu. GAAAAAAAAAHHH AAARHGHGHGHG!!!!!!"%/"%"¤%"%¤"&%/"/Y¤"%¤!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jqygrksegtjkrzstgbjehthrda,gs

RSS 2.0