okej.

Gårkvällen var ganska sjuk. Ni läste ju mitt förra inlägg. Jag satt och gjorde ingenting på övervåningen, satt på datan typ. Så helt plötsligt hör jag typ ett glas eller nått som faller i golvet, och mrs Theresa strax därefter springandes på nedervåningen och så hör jag henne säga "Art, are you okay?"
Så jag gick ner på nedervåningen för att kolla vad osm hade hänt, och Artie sitter i en fåtölj med typ halvöppna ögon och kan knappt prata, knappt andas. Tydligen svimmade han och tappade glaset i golvet. Så vi ringer ambulansen (som tar typ TREHUNDRA ÅR att komma). Och Artie sitter där och sluddrar, säger nått om hur han försöker andas och att han inte kan känna sina händer eller armar och kan knappt röra på sig.
Tillslut kom i alla fall ambulansen, och vi fick åka till Alexandria klockan 12 på natten till sjukhuset.
Dom tog massa prover o blablabla och vi ungdomar fick sitta i väntrummet hela natten. Vid halv fyra på morgonen är vi påväg hem igen och dom hittade inte ens nått fel.
Men... det var en ganska speciell kväll, när vi satt i bilen påväg hem körde vi runt i blixt, åska, regn och vind och satt och letade efter en tornado som vi visste fanns nånstans runt oss..... men klockan 4 på natten är alla ganska dilirious ändå och sitter och skrattar åt allting så det var faktiskt.... under omständigheterna, ganska kul.
Sjuk kväll ändå.

Good evening

Ligger på soffan i Talens rum och gör ingenting. Gloria, Artie och Mrs Theresa sitter på nedervåningen och kollar på 127 hours. ASBRA film btw, men så såg jag ju den för ungefär 4 timmar sedan.
Igår åkte vi till Indian Creek, ett campingställe ungefär 2 timmar härifrån där dom också har en strand. Ja, vi campade alltså inte utan grillade och hängde vid stranden typ. De goda nyheterna är jag faktiskt fick lite färg utan att bränna mig. De dåliga nyheterna är att bikinistrecken inte riktigt matchar normala linnen/tröjor. Men men.
Har inte så mycket att säga egentligen. På söndag sk jag ha coca cola prty med mig själv. När man inte har druckit läsk på två månader så tycker jag faktiskt man får ha det. Förresten sprang jag också 5 kilometer idag utan att stoppa. Ja, det kanske inte låter som så jättemycket men när jag började klarade jag typ 2. Högst.

Goder morgon

Jag vet inte riktigt vad mitt problem ar men efter att ha somnat sa sent som klockan 3 pa natten sa vaknade jag i alla fall klockan atta och ar helt och hallet pigg. Hur skumt ar inte det? Och pa en fredag da vi inte ens har skola dessutom.

Hummmmm nu ar det pasklov.... det blir val typ lite slappa vid poolen (japp det finns en mycket tillganglig pool hos Gloria's vardpappas bror som vi kan ga till nar vi vill), picknick eftersom Louisiana folket tydligen aldrig gor det (vilket sorgligt liv!?), zoo i New Orleans. Paskmat, som btw, ar UNGEFAR tre miljarder ganger battre har an i Sverige. Aven om jag ar ganska trott pa amerikansk mat. What else.... paddla kanot ska vi gora ocksa. Och kanske campa om vi kan, fast jag vet inte hur kul det kommer bli att vakna upp i ett talt mitt i skogen som ar uppvarmt till typ 40 grader. Hm.

Naja. Nu ska jag va en asjobbig kompis och ga och vacka mina vanner alldeles for tidigt (klockan ar i alla fall 9.30 nu, och inte 8 langre...men dom kommer formodligen hata mig i alla fall. Oh well).


Vänta!!

Nej!! Jag ångrar mig!!! Dagens bästa var när jag fick veta att vi inte har skola på fredag o halva torsdag!! Yaaaayyy PÅSKKK. Dessutom är det påsklov för oss nästa vecka också. Snaztastic.

För er som undrar alltså.

Dagens sämsta: Jag och Gloria hade ingen skjuts hem från skolan så vi fick sitta och vänta utanför i över en halvtimme!!! En halvtimme extra vid Bunkie High School!!!!
Dagens bästa: När jag insåg att mina armar faktiskt har blivit brunare än var de var för en vecka sen. Så var ju ena axeln lite röd också, men det behöver vi ju inte räkna.
Dagens jobbigaste: Att ta sig ur sängen i morse. Gills det?
Dagens konstigaste: Är det normalt om ens värdbrorsas kompis som man träffat en gång på en efterfest ringer ens värdbrorsa för att få prata med en och fråga om ens nummer? Fast det var ju lite kul också måste jag säga. Dessutom är han feta bra rapparen. Helt seriöst.
Dagens överraskning: Insåg att Clint och hans nya sorgliga liv faktiskt inte stör mig det minsta lilla längre. Och btw, om han ringer mig om 20 år och bevisar att han inte är a big drug addict, då lovar jag att omtänka kokain och ecstasy. Ähum.
Dagens filosofi: Don't count the days. Make the days count.

Bilderrrr!!!!

nb vnb
Jag och Levi
mb jknk
Gloria, jag och Shelby
äpåpoko
Jag och Talen
nm bhgg
Talen, jag och Blake (Blake, OF COURSE, var mycket tvungen att vara retarded med blå kavaj och solglasögon..)
mlöä
Jag och Shelby
nmgvsyt
Artie, jag, Mrs Theresa, Blake och Talen
m vuvuky
Jag, Gloria och Theresa (tittar in i fel kamera, I know)
Tyvärr har jag inga bilder från efterfesten. Lite synd för det var jääävligt kul, men ingen ville riktigt riskera att gå runt med en kamera i handen just den kvällen.... I alla fall. Bilden som jag och Levi tog inne i "the enchanted forest" (ni kommer fatta när ni ser den) kommer upp senare, när bilden kommer... Hade en underbar helg i alla fall. Lite trött bara. Men så värt det :D

Prom night!!!

Okej. Skratta inte nu. Såhär ser mitt hår ut (kan inte ta helbilder ännu eftersom jag är ensam men det kommer upp imorgon!):
hvmjhb
(bakifrån såklart)
lkmlni
Vet inte hur mycket man ser av själva håret men här är jag i alla fall!
Senare ikväll blir det afterparty hela natten. Skojsigt värre.

Fredag kväll.

Vet inte om jag har sagt det än men ska i alla fall gå till Prom på fredag med Levi. Endast för att vi båda redan hade betalat halva avgiften för att gå, så då blev det liksom så.
Och såhär ser i alla fall min klänning ut:
promdress
jnbkjn
jhvmnhbnkj
Japp. Den är färgglad och inte för dressy/preppy/fancyfancy..... Perfekt.

Wingate Hotel Lake Charles

Imorgon slipper jag gå till skolan. TACK gode gud. Istället kan jag sova halva dan o sen packa till Lake Charles, dit vi åker för att spendera helgen då Artie's broder ska gifta sig. Lucky as I am, så kommer Gloria också, och vi behöver inte gå på själva middagen och brölloppet o allt trams utan vi kan hänga på hotellet hela helgen! Såhär ser det ut:
Lobby
Breakfast Area
Standard King Bed Room
Pool
Fitness Center
Fitness Center
Hade värsta ångestattacken idag. Mår bättre nu, men det är inte jättekul att sitta och vänta på nästa. Gud jag hoppas denna helg blir bra. Farligt när man får tid att tänka bara.

nejmen hejsan

Jaaaa det har blivit ganska långa inlägg på sista tiden.... men det hände ju ganska mycket. Men i alla fall, idag kom Clint inte till skolan överhuvudtaget den tönten. Så jag har haft en jättebra dag och jag känner mig nästan som normalt igen! Yay!

ou maj gad.

Typ basta dagen i mitt liv. Efter att ha ignorerat mig nu i en vecka gick jag fram till honom i skolan (for en gangs skulle akte han inte hem for att undvika mig). Okej, ganska lang historia so try to keep up. Eftersom varenda manniska har sagt att tjejen han ar med ar sa javla acklig och typ varsta horan som utnyttjar alla och har haft typ 2 abort och konssjukdomar o hela skiten...... i alla fall, och han har ju forsokt halla det hemligt vem tjejen ar sa da tyckte jag att forsta steget till en bra hamnd (eftersom han aldrig svarade pa mitt superlanga sms) var att beratta for hela skolan.
HA!
Sa nar Justin fragade Clint om det, sa clint "what? How do you know about that?" Justin sa "Just someone. It wasn't Sanna". Clint sa "I don't think Sanna knows". (hahahahahahah fett dum)
Sa jag gick upp till honom nar han vantade utanfor ett klassrum, och sa sa jag "Look, I just wanted to tell you, I think the entire Bunkie High School knows who your whore is. But thanks for trying to keep it from me", sa klappade jag honom lite pa axeln och gick daifran. Han sa INTE ETT ORD. hahahahha bara det var underbart i sig.
Sen kom han fram till mig senare under var teaterlektion, lutade sig in lite och sa "yeah, that was really mature". ooooooohhhhh my gooooooooooooodddddd jag tror inte han kanner mig sa val anda. Jag reste pa mig, tog upp en stol i luften och smallde ner den bredvid honom... och bara skreeeek pa honom i typ 10 minuter.
Nagra saker som sades:
Clint:I was gonna apologise but ...
Jag" OOOOOOOOOOOh you were gonna APOLOGISE????????? oooooooh well that makes it fucking okay!!!!! (blablabla skrek i typ 3 minuter om det)
Jag: And even IF you were gonna apologize, which is just a bunch of fucking bullshit anyway, because the only time you've talked to me is now because of what I said to you!!!! But even IF you were going to, WHYYY ignore me for a week???? Seriously????
Clint: Well I just didn't wanna hurt you.
Jag: Well good job Clint. Good fucking job. That went really great, huh????? And why did you even do it in the first place??
(och oh my god jag kan inte FATTA att han sa det har)
Clint: I don't know. She's fun.
Allvarligt talat sa kommer jag inte ens ihag vad jag sa. Skrek val lite till.
Sen sa han: Well, we didn't work the first time, why would it work the second time?
Me: You've gotta be fucking kidding me. You know what clint, that's fine. But THAT IS SOMETHING YOU TELL A PERSON YOU DO NOT GO FUCK ANOTHER GIRL!!!!!!!! AND ON THE SAME FUCKING DAY!!!!! (ja, det blev ganska mycket svordomar)
I alla fall, nar jag sa det sa sa han "I'm not staying here to talk t you if you're gonna be like this" (yeah, I'm the bad guy.)
Sa jag grabbade tag i hans arm och drog ner honom och sa "you're not going anywhere", och jag svar jag var precis redo att smalla till honom. Och da kom sjalvklart Ms Deanen och sa drog bort mig. AAARRRRGHHH!!
Men..... sen gick han och jag gick ut till badrummet for att typ...cool off. Sa da smallde jag till dorren istallet och nu gor min hand ganska ont. hehe. Men jag kom tillbaka lite lugnare i alla fall.
Men det basta ar att alla ar pa min sida. ALLA. Shelby sa att till exempel Marlee sa "maaan, Sanna is MY GIRL!! That girl is fucking TOUGH!" och typ Talen satt och skratta och sa att det var sa javla kul att se en tjej skramma skiten ur en kille. Och bara... aaa. Det var undebart. Jag har saknat att ma bra.
Det var ju saklart mer saker som sades men jag kommer fan inte ihag halften, det var sa in the moment. Jag brydde mig liksom inte ett skit om att alla satt o lyssna och att en larare var dar nar jag satt och svor sa in i heeeelvete mycket. Jag tror aldrig jag har varit sa arg i mitt liv.
Hejda.

Hm.

Detta meddelande ligger nu bland mina utkast i mobilen.
"I'm trying to understand. People usually don't say things like "I really really care about you", or "I'll always be here for you", or "You just make me smile", unless they mean it. I mean it doesn't really make any sense, does it? I don't know, it seems like being reasonable doesn't really work with you anymore, but I still wanna see one last time if you really did turn into the person you've been acting like for these last few days, because I cannot find it anywhere in my head to believe that I would have ever gone near a guy like that. If your intention was to hurt me, well then, mission accomplished. Bu what kind of sick idiot would want to inflict that kind of pain on someone they supposedly "really care about"? Not that it really makes a difference anymore this is just the most surreal thing that has ever happened to me and I don't know how to forget it if I don't have an answer. I don't know if you wanna keep being an ass and write something stupid or ignore this text or if you wanna try and tell me what the hell is going on. I really can't tell if you even want it or care, but I'm just letting you know this is your last chance to try and explain yourself. Think about it before doing something stupid now Clint. I don't believe you're that dumb. Even after this, even after treating me like this, I still don't believe you're THAT dumb. I mean, considering what you've done this week, I guess there isn't really anything that would surprise me but I am just hoping that the guy I spent the last three months with was actually there, that I didn't make him up, or that he didn't disappear from the surface of the earth. And if you have any sense of human decency left in you, I hope you realize you just brought me back to the very bottom, where I already spent the entire last summer, and I'm not staying there... I'm not going through that again. And I guess whatever you decide to do now, I'll get over it one day. So at the risk of feeling even more humiliated than I already do, I'm leaving it up to you if you want me to stay at the bottom for another good while or if you wanna bring me back to normal. I've been going over it over and over in my head what to do, how to get back at you. But just now I decided to just be the bigger person and move on with my life. And please understand, if you do decide to let me stay at the bottom, you will always be the reason I regret coming here to spend what was supposed to be one of the best years of my life. And I will always hate you for that. I wouldn't even wish that upon someone I hated. And even though I'm doubting it, I don't even think you really hate me. I really don't know what I did to make you do this to me in the first place. If there was one single person on this planet that I could take back ever having met, it would be you, without a doubt. I might get mad a lot, but I would never, ever hurt someone like this. Not ever. I always try and see everything from your side when we discuss something, but this I just simply don't understand no matter how I put it. Text me back or don't, but if you don't... do not ever talk to me again. And if you do, whatever it is, tell me the TRUTH about this. You were the sweetest guy I had ever met, and now you're the most horrible one. Literally. I don't get it."
Jag vet inte om jag ska skicka det eller inte. Eller om jag bara ska hämnas. Jag har en bra bit människor bakom mig som gärna hjälper till på den fronten, men jag vet inte om det kommer få mig att må bättre? Jag har visserligen ganska många bra ideér om hur jag ska hämnas, som GARANTERAT kommer funka, men jag vet inte om jag är redo att släppa honom helt eller göra ett sista försök och sedan släppa honom? Och även OM jag skickar det och han svarar, så hoppas jag ni förstår att det bara är en fälla för att fatta vad fan som hänt för att sedan berätta för honom vilket jävla äckel han är och att jag aldrig mer vill träffa honom i hela mitt liv och att han är så JÄVLA patetisk. Problemet är ju bara att, om han inte svarar, då kan jag inte ens hämnas efter. Inte på ett bra tag i alla fall. Då kanske jag sumpar den chansen och då måste jag bara totalt ignorera honom och komma över honom. Jag vet inte vilket alternativ som är smartast.
Och BY THE WAY, tjejen är en HORA. Asså skojar inte. Angelica svarade såhär: "what??? Omg sanna she is so fucking nasty could he pick anymore of a nasty whore??? Wtf Sanna you're so much better than that!! No comparison what so ever!!" och alla andra verkar hålla med. Där har vi hämningsknep numero uno.

Jag fattar inte.

Det är sånt man tror bara händer i filmer. Man tänker "fyfan vilket jävla äckel... men det är åtminstone bara en film". När det händer en själv i verkligheten förändras hela ens syn på varenda liten människa och man undrar om det finns en själ man kan lita på.
Jag vet inte vad min poäng är. Jag kan inte tänka klart. Jag har alltid tyckt att det är så löjligt och kliché att säga att "killar är idioter". Men det finns fan ingenting annat på hela planeten som är mer sant. Jag tror mer på det än vad jag tror på att jorden är rund.

RSS 2.0